Welkom op de site van Kerkhove houtbewerking

KERKHOVE Houtbewerking is een jong en net gestart eenmansbedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van meubels van nieuw onbehandeld steigerhout.
Sinds de oprichting op 23 januari 2010 maak ik meubels op maat en op bestelling.
Ik maak de meubels in mijn werkplaats aan huis. Ik maak dus geen extra kosten om een pand te huren, zodat ik met een scherpe prijs kan werken. Ik heb geen kant en klare meubels op voorraad, een deel van de collectie vindt u op de site.
Alle meubels worden netjes afgewerkt, zonder zichtbare schroeven en waar nodig is verlijmd. De meubels worden netjes geschuurd[met behoud van het gebruikte uiterlijk], dus zeker geen splinters en geen scherpe kanten[kantjes gebroken], zodat de meubels binnen en buiten neergezet kunnen worden.
Zoals hierboven aangegeven werk ik uitsluitend met nieuwe onbehandelde originele steigerplanken. De afmetingen van deze planken zijn 5 meter lang, 20cm breed en 32mm dik. De reden om uitsluitend met nieuw steigerhout te werken is, omdat het kwalitatief veel beter is dan gebruikte planken en de kwaliteit altijd dezelfde blijft en gegarandeerd is.Tevens is nieuw hout gemakkelijk en naar eigen keuze te behandelen met bijvoorbeeld white-wash, grey-wash, beits, verf of blanke lak.

Wanneer men er voor kiest om de meubels niet te behandelen dan heeft het door de verschillende weersinvloeden binnen een jaar dezelfde grijze kleur als gebruikt steigerhout, maar dan wel met de kwaliteit van nieuw hout.
Omdat ik altijd op bestelling lever, is het mogelijk om iets op maat te laten maken. Ik sta open voor de ideeën van de klant en probeer zo tot een mooi eigentijds robuust en stoermeubelstuk op maat te komen.Dus heeft u een foto, speciale wensen, of een tekening of wilt u de meubels in een andere maatvoering, dan is dit altijd bespreekbaar!!
Kijk rustig rond op de site en zie de voorbeelden van reeds gemaakte meubelstukken voor binnen en buiten.
Heeft u vragen stuur een email, bel of vul het contactformulier in, en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Pieter Kerkhove

 

beits (thumb)

Nu ook verkrijgbaar;
Steigerhoutbeits blik 750 ml a 15,00.
Kleuren vlnr; wit, grijs, antraciet, zwart, blank, cement, old brown en noten.