Voorwaarden en bestellen

 

Voorwaarden;
Bestellen bij Kerkhove Houtbewerking kan telefonisch, via de mail of aan mijn werkplaats. Zodra ik uw bestelling heb ontvangen per mail, ontvangt u van mij een opdrachtbevestiging. Daarin vermeldt staan de bestelde meubels en de totale kosten.

Bezorgen;
Het is niet mogelijk om uw meubels te laten bezorgen, bij uitzondering in overleg bezorgen mogelijk.

Betaling

De betaling is contant bij het ophalen of moet op de dag van ophalen op de rekening van Kerkhove Houtbewerking staan, o.v.v. factuurnummer.

Productie

Al mijn producten worden door mij met zorg in eigen werkplaats geproduceerd. Alle verbindingen zijn waarnodig verlijmd en degelijk geschroefd. De meubels zijn goed geschuurd en hebben geen scherpe hoeken. Zichtbare schroefgaten worden weggewerkt. Steigerhout is een natuurproduct, het zal onder invloed van de luchtvochtigheid dus altijd iets werken.

Materiaal en onderhoud
;
Al mijn meubels worden gemaakt van nieuwe steigerplanken. Deze planken komen rechtstreeks van de houthandel en worden pas na droging door mij verwerkt.  Dikte en kleur van de planken kunnen per partij verschillen. Voor binnengebruik en buitengebruik kunt u de meubels onbehandeld laten. Wilt u de meubels toch behandelen dan kan dat met steigerhoutbeits of lak. De beits of lak zorgt, mits goed aangebracht, ervoor dat vloeistoffen het hout niet binnendringen. De beits is  bij Kerkhove Houtbewerking verkrijgbaar in de kleuren grey wash of white wash.

Levertijd
;
De levertijd is ca. 8 werkweken onder voorbehoud. Ik bel u zodra ik aan de bestelling begin. Zodra de bestelling klaar is, neem ik telefonisch of via mail contact met u op om de dag van ophalen met u af te spreken.